Kasvohoidot

Diego Dalla Palma Professional – RVB Skinlab kasvohoidot
Toteutan kasvohoidot laadukkailla italialaisilla Diego Dalla Palma RVB SKINLABin ammattituotteilla. Tuotteet sisältävät puhtaita, valikoituja vaikuttavia aineita, jotka mahdollistavat hoidon tehokkuuden ja ihon optimaalisen toiminnan. Sarjan ydin on 51 + 3 hyalu complex, tehoainecoctail. Se sisältää 20 aminohappoa, 16 vitamiinia, 6 hivenainetta ja mineraalia, 3 nukleiinohappoa, 4 keramidia, 2 osmolyyttia ja 3 hyaluronihappoa. Tuotteisiin ei ole lisätty parabeeneja tai muita ihoärsytystä aiheuttavia ainesosia, jonka vuoksi ne sopivat todella monelle. Tuotteita ei myöskään ole testattu eläinkokeilla.

Moisturizing (75min)

Kosteuttava & elvyttävä hoito kuivalle, kiristävälle iholle. Hoidossa tehdään kaksi hierontaa, jotka tehostavat kosteutuksen saavuttamista. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, pehmittävän hieronnan, kuorinnan, tehokosteuttavan naamion, kasvo & decollete-alueen hieronnan sekä kosteuttavat loppuvoiteet.

Detox (60min)

Syväpuhdistava ja kirkastava erityisesti sekaiholle sopiva hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista. Sopii hyvin myös nuorelle iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, pehmittävän hieronnan, mantelihappokuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, geelinaamion sekä sekaiholle soveltuvat loppuvoiteet.

Sensitive (60min)

Rauhoittava, ihosi pintakerrosta vahvistava herkän ihon hoito. Sopii erityisesti ohuelle ja couperosa-iholle. Hoidossa käytetään tuotteita, jotka vähentävät iholla esiintyvää punoitusta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, pehmittävän hieronnan, rauhoittavan naamion, kasvo & decollete-alueen hieronnan sekä herkän ihon loppuvoiteet.

Icon Time (75min)

Kiinteyttävä hoito jossa tuotteet on kehitelty suojaamaan ihosi rakennetta ja korjaamaan iän tuomia merkkejä. Tasoittaa ihoasi ja tekee siitä kimmoisamman. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kohottavan hieronnan, kiinteyttävän naamion.
Icon Time- Silmänympäryshoito kasvohoidon yhteydessä (+20min)
Silmänympäryshoito, joka vähentää ja korjaa iän tuomia muutoksia. Hoito tasoittaa silmänympärysihoasi ja häivyttää väsymyksen merkkejä silmänympärysalueella. Lopputuloksena levännyt ja raikas ilme.

Your skintype (75min)

Sinun ihon tarpeita parhaiten palveleva ja ihotyypillesi soveltuva hoitokokonaisuus yksilöllisesti toteutettuna.

Tämä hoito on loistava valinta silloin, kun et ole täysin varma, mitä ihosi tällä hetkellä tarvitsee.

Ota yhteyttä!