HENKILÖKUNTA

Tiia Loimuvirta

Hei! Olen Tiia Loimuvirta, urani putiikilla alkoi keväällä 2014. Teen ripsienpidennyksiä monen vuoden kokemuksella, vuodesta 2011. Myöhemmin palveluihini tulivat myös ripsien kestotaivutukset, sekä kulmien värjäykset & vahaukset. Omistajana Beauty Putiikissa olen toiminut keväästä 2017.

Suunnittelen aina asiakkaan kanssa yhdessä parhaan vaihtoehdon hänen omien toiveiden, tarpeiden, sekä minun näkemykseni mukaan.

Nähdään putiikilla! 🙂

Kaisu Haapamäki

Moikka!

Olen Kaisu Haapamäki ja toimin kauneusalan yrittäjänä, Tmi Kaisu Haapamäki, Beauty Putiikissa. Ammateiltani olen sertifioitu ripsiteknikko, esteettinen hoitaja (koulutettu injektiohoitaja, kemialliset happokuorinnat,
mikroneulaushoidot), hammashoitaja, lähihoitaja ja koulutettu urheiluhieroja sekä opiskelen sairaanhoitajaksi. Palveluihini kuuluvat ripsienpidennykset, injektiohoidot, kemialliset happohoidot, mikroneulaushoidot ja hampaiden laservalkaisut yli kuuden vuoden kokemuksella. Koulutan itseäni säännöllisesti, jotta voin palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla <3

Olet lämpimästi tervetullut hoitoihini, nähdään! 🙂

Minna Kalliomäki

Moikka, olen Minna Kalliomäki. Olen aloittanut yrittäjänä 17-vuotiaana. Beauty Putiikissa aloitin työskentelemään 2016 tammikuussa. Palvelutarjontaani kuuluu kynsipalvelut, jalkahoidot ja suihkurusketukset. Kynsiin aloin kouluttautumaan 2013 ja matkan varrella kouluttautunut lisää, koska tällä alalla ei ole koskaan valmis. Valmistuin kosmetologiksi keväällä 2018. Aloitan päiväni pääsääntöisesti klo 12 ja työskentelen iltaan asti. Jos nettiajan varauksesta ei löydy vapaita aikoja niin olethan yhteydessä.

Lämpimästi tervetuloa 🙂 !

Pirita Pirhonen

Moikka! Olen Pirita ja toimin putiikilla parturi-kampaajana, sekä sertifioituna SharpBrows Microblading artistina. Palveluihini kuuluvat monipuolisesti eri parturi-kampaajan työt; leikkaukset,värjäykset, kampaukset, pidennystyöt, tehohoidot(myös olaplex), sekä ripsien- ja kulmien värjäykset. Erityinen vahvuus minulla on kampausten tekeminen, mutta myös muut palvelut onnistuvat vahvalla ammattitaidolla.

Microblading on myös suuri intohimoni ja voit olla varma, että minulta saat juuri sellaiset kulmat mitä olet toivonut. Ennen varsinaista hoitoa käymme yhdessä läpi toiveesi tummuudesta ja paksuudesta, sekä piirrän kulmat aina ennen itse toimenpidettä, jotta varmasti olemme molemmat tyytyväisiä haluttuun muotoon. Näin ollen varmistetaan se, että lopputulos on juuri sellainen, mitä olet toivonut 🙂

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää palveluista, älä epäröi ottaa yhteyttä! Nähdään Putiikilla! <3

Tara Lautiainen

Moikka! Olen koulutettu hieroja/urheiluhieroja Tara (Valviran rekisterissä). Palveluihini kuuluvat monipuoliset hierontapalvelut: klassinen hieronta, rentouttava hieronta, imukuppihieronta, faskiakäsittelyt sekä palauttava, muokkaava ja huoltava urheiluhieronta. Pääsääntöisesti olen paikalla Putiikin aukioloaikojen puitteissa, mutta sopimuksen mukaan myös ilta-ja viikonloppuajat sekä koti-ja työpaikkakäynnit onnistuvat!

Siis kaiken ikäiset ja kokoiset asiakkaat tervetuloa hierontaan, tehdään juuri Sinulle sopiva hoitosuunnitelma!

Ota yhteyttä!