HENKILÖKUNTA

Tiia Loimuvirta

Urani Beauty Putiikilla alkoi keväällä 2014 ja vuodesta 2017 lähtien sen uutena omistajana, ostassani yrityksen. Teen ripsienpidennyksiä monen vuoden kokemuksella, vuodesta 2011. Palveluini laajenivat ripsien kestotaivutuksiin, ripsien & kulmien värjäyksiin sekä kulmien muotoiluun vahalla vuonna 2015. Myös uusin trendi, kulmien laminointi kuuluu nyt osaamisalaani!

Vuoden 2021 alussa olin väistämättömien päätösten ja muutosten edessä Rautatienkadun liiketilassa alkavan putkiremontin lähestyessä. Intohimo kauneudenhoitoalaa ja asiakaspalvelutyötä kohtaan on edelleen kahdeksan vuoden jälkeenkin säilynyt erittäin vahvana, mutta  ajatus siitä mitä muuta, kuin johtaa työyhteisöä, voisin urallani saavuttaa nousi esiin. Niimpä päätin muuttaa liiketoimintasuunnitelmaa yksityisemmäksi muuttamalla uuteen asuntoon, joka täytti kaikki tärkeimmät kriteerini, eli tärkeimpänä asiakkaiden viihtyvyys ja helposti lähestyttävyys parhaalla sijainnilla rauhallisessa ympäristössä, jossa työhuone sekä wc ovat erillään muusta kodista!

Haluan aina täyttää asiakkaan toiveet niin hyvin kuin mahdollista tai/ja kertoa kuinka haluttuun lopputulokseen päästään mikäli se ei samantien ole täysin realistinen lähtötilanteeseen nähden. Sinulla asiakkaanani ei myöskään ole pakko olla toiveita mikäli sinua askarruttaa juuri se, että mitä ripsillesi tai kulmillesi kannattaisi tehdä. Voit antaa minulle ammattilaisena vapaat kädet. Löydämme varmasti parhaimman ratkaisun juuri sinulle! <3

Ota yhteyttä!