PALVELUMME

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on helppo ja nopea tapa valkaista hampaat hoidon turvallisuudesta tinkimättä hammashoitajamme tekemänä.
Lue lisää

Kynsipalvelut

Beauty Putiikki tarjoaa laajat ja ammattitaitoiset kynsipalvelut! Valittavana perinteisten rakennekynsien ja niiden yksilöllisen koristelun lisäksi kestolakkaukset ja ainutlaatuinen IBX SYSTEM.
Lue lisää

Parturi-Kampaamo

Parturi-kampaajamme tarjoavat monipuolisesti hiuspalvelut, jotka räätälöidään juuri sinulle sopiviksi. Palvelu tarjontaan kuuluu värjäykset, leikkaukset, tehohoidot (myös olaplex), kampaukset, hiustenpidennykset, sekä ripsien- ja kulmienvärjäykset.
Lue lisää

Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen ihokarvojenpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihoa. Säännöllisen sokeroinnin avulla saadaan heikennettyä karvan kasvua ja lopputuloksena karvan kasvu loppuu kokonaan.
Lue lisää

Suihkurusketus

Ei ole parempaa tapaa kohottaa itsetuntoa, kuin upea rusketus ja niin hehkeä iho, että tunnet hehkuvasi sisältäpäin. Moroccon Tan avulla pystyt saavuttamaan juuri tuon tunteen – sinun ei tarvitse enää altistaa ihoasi haitalliselle UV-säteille ottamalla aurinkoa.
Lue lisää

Hieronnat

Klassinen hieronta on perinteistä pehmytkudoskäsittelyä lihaskireyksien ja -jännitysten laukaisemiseksi. Erilaisilla tekniikoilla (sivelyt, hankaukset, pusertelut, taputukset ja ravistelut) on tarkoitus mm. lievittää kipua ja lihaskireyksiä, rentouttaa sekä tehostaa aineenvaihduntaa.
Lue lisää

Kuivakuppaus

Imukuppihieronta suoritetaan erikokoisilla silikonisilla imukupeilla. Iho rasvataan luonnonöljyllä jonka jälkeen imukuppi asetetaan iholle. Imukupista painetaan ilmaa pois ja kupin alle muodostuu alipaine jonka jälkeen kuppeja liu`utetaan ihoa pitkin. Imukuppihieronnan teho perustuukin imukuppien aiheuttamaan alipaineeseen joka vetää pehmytkudosta hieronnan mukana.
Lue lisää

Microblading ja Kestopigmentointi

Microbladingilla saadaan aikaiseksi luonnollinen lopputulos. Pigmenttiä viedään ihoon ”karva” eli viilto kerrallaan, jolloin saadaan kulmaan 3d vaikutelma. Kyseessä on kevyt pigmentointi ja kesto on n.6kk-1,5v. Yleisin huoltoväli kulmille on 6-10kk.

Kestopigmentoidut Shadow-kulmat tehdään koneellisesti ja kestävät n. 2-3 vuotta. Tällä tekniikalla kulmista saadaan pehmeästi meikatun näköiset. Shadow-tekniikalla voidaan tehdä niin luonnollista ja vaaleaa, että tummaa ja näyttävämpää kulmaa

Lue lisää

Ripsien kestotaivutus

YUMI Lashes on uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.
Lue lisää

Kemialliset happohoidot

Kemialliset kuorinnat eli happohoidot ovat erittäin tehokkaita menetelmiä monenlaisten eri iho-ongelmien hoitoon.
Lue lisää

Injektiohoidot

Täyteainehoidoilla voit palauttaa toivotut muutokset luonnollisesti. Hyaluronihappo on ei eläinperäinen- sokerimolekyyli, jota esiintyy kehossa luonnostaan ja se sitoo itseensä moninkertaisesti vettä. Tämän takia hyaluronihappo on ihanteellinen täyteaine mm. tuomaan takaisin kadotettua täyteläisyyttä, kosteuttamaan ja lisäämään muotoa. Ikääntyessä kehon luonnollinen hyaluronihappotuotanto vähenee, siitä johtuvia muutoksia voidaan helposti hoitaa täyteainehoidoilla.
Lue lisää

Kulmastailaus

Oikeanmalliset kulmakarvat ovat kuin nopea ja edullinen kasvojenkohotus, ne antavat ilmettä ja ryhtiä kasvoille. Monesti kulmakarvat voivat kuitenkin olla keskenään erimalliset, harvat tai niihin ei muuten vain ole tyytyväinen. Tule ja löydä tyylisi!
Lue lisää

Mikroneulaushoito

Ammattimainen mikroneulauhoito on kehittynyt tekniikka, joka stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti, luoden pehmeän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon.
Lue lisää

Ripsienpidennykset

Ripsiä on saatavilla erilaisilla paksuuksilla, pituuksilla, kaarevuuksilla ja väreillä, joten pidennyksestä saa hyvin luonnollisen tai näyttävän, juuri niin kuin sinä haluat.
Lue lisää

Ota yhteyttä!