Injektiohoidot

Huom! Meillä kaikki injektiohoidot tekee koulutettu täyteainehoitaja

Täyteainehoidoilla voit palauttaa toivotut muutokset luonnollisesti. Hyaluronihappo on ei eläinperäinen- sokerimolekyyli, jota esiintyy kehossa luonnostaan ja se sitoo itseensä moninkertaisesti vettä. Tämän takia hyaluronihappo on ihanteellinen täyteaine mm. tuomaan takaisin kadotettua täyteläisyyttä, kosteuttamaan ja lisäämään muotoa. Ikääntyessä kehon luonnollinen hyaluronihappotuotanto vähenee, siitä johtuvia muutoksia voidaan helposti hoitaa täyteainehoidoilla.

Hyaluronihappo täyteaineilla voidaan hoitaa/muotoilla mm. huulet ja niiden ympärys, nasolabiaalijuonteet sekä otsan seutu. Täyteaineilla voidaan myös muotoilla kasvojen piirteitä mm. lisätä volyymia poskipäihin, kohottaa leukalinjaa, muokata leukaa tai muotoilla nenää.
Hoidon jälkeen saattaa esiintyä turvotusta ja mustelmia eli hoitoa ei kannata ajoittaa ennen tärkeää menoa. Täyteainehoitojen tulos ei ole pysyvä vaan hyaluronihappo kuluu tasaisesti pois. Halutessaan tulosta voi ylläpitää 3-24kk:n välein riippuen käytetyn aineen ja määrän mukaan, aineenvaihdunnasta, elämäntavoista, ihotyypistä ja käytetystä injektiotekniikasta.

Käytössämme hyaluronihappo täyteaineista ovat Juvederm, Teosyal, Stylage, Dermafill ja Princess.
Sveitsiläinen Teoxane Laboratories valmistaa Teosyal- täyteaineet, jotka ovat 100% hyaluronihappoa sisältävä tuotesarja, joka ei sisällä allergisoivia tai eläinperäisiä ainesosia. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossa vähenee ja tämän seurauksena iho veltostuu ja syntyy ryppyjä. Teosyal toimii myös erittäin tehokkaana ennaltaehkäisynä syntyville juonteille ja rypyille.

Juvederm on yksi maailman yleisimmistä ja tutkituimmista täyteaineista. 100% hyaluronihappoa sisältävä tuotesarja ei sisällä eläinperäisiä tai ylimääräisiä allergisoivia ainesosia. Juvederm on luotettavuutensa ansiosta yksi suosituimmista hyaluronihappo täyteaineista ja tuotteista löytyy jokaiselle hoitoalueelle paras mahdollinen vaihtoehto.

Hoidon kulku injektiohoidoissa

Konsultaatiossa ennen hoidon aloitusta keskustellaan asiakkaan kanssa hänen terveydentilastaan. hoitokodista, toiveista ja käydään läpi mahdolliset reaktiot sekä kotihoito-ohjeet.
1. Hoitokohta puhdistetaan huolellisesti meikistä ja desinfioidaan.2. Iholle levitetään pintapuudute, joka saa vaikuttaa vähintään 10 minuuttia. Puudutus pysyy noin 60-120min.3. Ylimääräinen puudutusaine pyyhitään pois ja täyteaine ruiskutetaan pieninä määrinä ohuella neulalla pistotekniikasta riippuen ihokudoksiin.4. Hoitaja muovailee ja tasoittaa täyteaineen kudokseen sormien avulla5. Toimeenpiteen jälkeen voi esiintyä turvotusta ja mustelmia muutaman vuorokauden ajan. Lopullisen tuloksen näkee noin viikon jälkeen hoidosta.
Hoito kestää hoitoalueesta riippuen noin 60min, jos hoidetaan useampi alue kerrallaan varaa ajanvarauksesta hoitoon kaksi aikaa.

Esim. yksi hoitoalue: huulet ja suupielet, kaksi hoitoaluetta: huulet ja suupielet sekä samalla kerralla nasolabiaali- ja marionettejuonteet.

Huomioi täyteainehoidoissa

– Käsitellyllä alueella voi esiintyä heti toimenpiteen jälkeen lievää punoitusta, arkuutta ja kutinan tunnetta.- Nämä ovat tavallisia reaktioita injektioiden yhteydessä. Haitta on tilapäinen ja häviää yleensä 3-4 päivässä. Jos reaktio jatkuu kauemmin tai jos huomaat muita reaktioita, ota yhteys hoitajaan.- Turvotusta lieventääksesi kannattaa nukkua selällään.Vältä käsitellyn alueen koskettelua vähintään kuuden tunnin ajan. Tämän jälkeen alueen voi meikata kevyesti tai pestä varovasti puhdistustuotteella ja vedellä.- Älä altista käsiteltyä aluetta voimakkaalle kuumuudelle (esim. solariumkäsittelylle, saunalle, voimakkaalle auringonpaisteelle) tai äärimmäiselle kylmyydelle, ennen kuin turvotus ja punoitus on hävinnyt.- Jos kasvoissasi on aiemmin ollut huuliherpes, injektioneulan pistokset voivat aiheuttaa sen uusiutumisen.- Jos käytät aspiriinia tai muuta vastaavaa lääkettä, ota huomioon, että tällainen lääitys voi lisätä mustelmia ja verenvuotoa injektioalueella.

Täyteaineita ei tule ottaa jos…

– Sinulla on verenohennuslääkitys (Marevan)Omega-3:n, Aspiriinin ja Disperiinin käyttö tulee lopettaa viikkoa ennen hoitoa- Hoitoalueella on tulehdus, herpes, haavoja tai ihottumaa. Hoito siirretään kunnes alue on täysin parantunut. Injektio saattaa laukaista herpeksen, jos virus on verenkierrossa.
-Sinulle on tehty pigmentointi hoidettavalle alueelle alle 2kk sitten.
-Sairastat reumaa.

Stylage on ranskalainen hyaluronihappo täyteaine, jonka patentoitu innovatiivinen IPN-teknologia (inter-penetrated networks) luo täyteaineelle parhaimman mahdollisen rakenteen, pehmeyden sekä poikkeuksellisen elastisuuden. Se antaa myös Stylage- täyteaineelle 3D ominaisuuden sekä takaa tuotteen puhtauden. Luonnollinen antioksidantti Mannitol (jota on mm. hedelmissä ja vihanneksissa) neutralisoi vapaiden radikaalien huonon vaikutuksen ihossa ja estää hyalyronihapon hajoamista sekä täyteaineen tehokkuuden vähenemistä. Mannitol myös alentaa tehokkaasti injektion aiheuttamaa turvotusta ja mustelmien muodostumista.

Apriline tulee myös Sveitsistä, Suissellen laboratoriosta, jolla on vahva kliininen ja käytännöllinen kokemus lääketieteestä.

Ota yhteyttä!