Yumi Brows -kulmien laminointi

Kulmien laminointi on palvelu, jossa kulmakarvat muotoillaan uuteen asentoon tehden niistä tuuheamman, näyttävämmän ja huolitellumman näköiset. Käsittelystä voi olla apua myös pienten kolojen tai häiritsevän karvojen epätasaisuuden häivyttämiseen. Käytössäni on Yumi Brows -tuotteet, joita käytän myös Yumi Lashes -ripsien kestotaivutuksessa. Käsittely sisältää kulmien kestovärjäyksen sekä kulmien siistimisen pinseteillä. Suosittelen lisäpalveluksi kulmien muotoilua vahalla, etenkin jos kulmissasi on paljon vaaleaa ”höttö karvaa”, joka ei lähde pinseteillä.

Kenelle kulmien laminointi sopii?

Sinulle joka haluat tuuheamman ja/tai huolitellun näköiset kulmat. Käsittelyssä karvat asetetaan lähtökohtaisesti asiakkaan toiveiden mukaan, eli maksimaalista runsautta asettelemalla ne jyrkästi pystyyn tai lähes luonnollisen karvan kasvun suuntaisesti korjaamalla vain esimerkiksi kulmien häntää, joka monella kasvaa selkeästi alaspäin kulman etuosaan nähden. Tai jotakin näiden väliltä.

Jos kulmakarvat ovat todella olemattomat ja harvat, lyhyet tai katkenneet, kulmien laminointi ei välttämättä ole paras ratkaisu sinulle parhaaseen kestävään lopputulokseen. Mikäli epäröit käsittelyn sopivuutta kulmillesi, voit laittaa mahdollisimman tarkan kuvan minulle tekstiviestillä tai sähköpostilla konsultaatiota varten.

Hoidon jälkeen

Käsittelyn pysyvyys kulmakarvoissa on todella yksilöllistä. Tähän vaikuttaa oma kulmakarvojen uusiutumis sykli sekä niiden luontainen tuuheus. Käsittely häviää kulmakaroista pikkuhiljaa karvojen uusiutumisen myötä. Tähän menee 6-12 viikkoa. Käsittelyn jälkeen kulmia ei saa kastella 24 tuntiin ja karvat tarvitsevat kosteutusta kemiallisen käsittelyn jälkeen, jotta ne säilyvät hyväkuntoisina ja kiiltävinä. Tähän loistotuote on väritön keratiinimaskara, joka sopii hyvin myös ripsille. Kestoväri pysyy kulmakarvoissa n. 4 viikkoa, jonka jälkeen kulmat voi kestovärjätä uudelleen vaikka koko käsittely ei ole vielä kasvanut pois. Kulmien laminoinnin voi uusia vasta kun edellinen on kasvanut kokonaan pois.

 

Ota yhteyttä!