Kynsipalvelut

Beauty Putiikki tarjoaa laajat ja ammattitaitoiset kynsipalvelut! Valittavana perinteisten rakennekynsien ja niiden yksilöllisen koristelun lisäksi kestolakkaukset ja ainutlaatuinen IBX SYSTEM.

Kysy lisää juuri sinulle sopivasta vaihtoehdosta, ja unohda kynsihuolet!

RAKENNEKYNNET JA KESTOLAKKAUKSET

Artistic Nail Design Inc. on amerikkalainen huippulaadukas kynsituotebrändi. Artistic Nail Design -tuotesarjaan kuuluvat ROCK HARD -rakennekynsigeelit ja ilmakovetteiset akryylit, joiden tekninen kehitys on viety huippuunsa. LED -teknologian ja kemiallisen tuotekehityksen ansiosta nämä geelit kovettuvat LED -valossa 30 sekunnissa.
Lisäksi sarjaan kuuluu käytössämme olevat Artistic Colour Gloss -geelilakat, joista löytyy runsas valikoima upeita ja kestäviä sävyä, niin luonnonkynnellä käytettäväksi kuin rakennekynsien koristeluunkin. Aristicin geelilakat kestävät kynsissä jopa 3-4 viikkoa ilman lohkeilua, chippailuja tai värin kuoriutumista.

KOTIHOITO-OHJEET

  • Käy huolloissa säännöllisesti (2-4 viikon välein)
  • Älä käytä kynsiä työkaluina.
  • Älä nypi kynsiä tai kynsinauhoja.Käytä asetonitonta kynsilakanpoistoainetta.
  • Älä pure kynsiä. Älä naputa kynsillä toistuvasti kovia pintoja.
  • Älä viilaa kasvavaa kynttä itse.Käytä hanskoja siivotessa ja tiskatessa pesuaineilla.

IBX korjaa ja suojaa

IBX SYSTEM, ainutlaatuinen maailmassa.

Varsinkin täällä pohjolassa lämpötilojen vaihtelu, pakkanen ja käsien toistuva pesu kuivattaa ja aiheuttaa liuskottumista ja muita ongelmia kynsissä. Myös toistuva geeli/kestolakkojen poistaminen ja vaihtaminen saattaa rasittaa luonnonkynttä ja aiheuttaa niiden kuivumista, lohkeilua ja liuskottumista. Siksi meidänkin hoitolassamme on käytössä IBX SYSTEM!

IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää merkistä riippumatta kaikkien kestolakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.

IBX ennen&jälkeen kuvia kynsistä ympäri maailman.

Ota yhteyttä!