Kynsipalvelut

Beauty Putiikki tarjoaa laajat ja ammattitaitoiset kynsipalvelut! Valittavana perinteisten rakennekynsien ja niiden yksilöllisen koristelun lisäksi geelilakkaukset/oman kynnen vahvistus, kestolakkaukset ja ainutlaatuinen IBX SYSTEM.

RAKENNEKYNNET JA KESTOLAKKAUKSET

Artistic Nail Design Inc. on amerikkalainen huippulaadukas kynsituotebrändi. Artistic Nail Design -tuotesarjasta käytössämme on ROCK HARD -rakennekynsigeelit ja Artistic Putty Polygel, joiden tekninen kehitys on viety huippuunsa. LED -teknologian ja kemiallisen tuotekehityksen ansiosta nämä geelit kovettuvat LED -valossa 30 sekunnissa.
Lisäksi sarjaan kuuluu käytössämme olevat Artistic Colour Gloss -geelilakat, joista löytyy runsas valikoima upeita ja kestäviä sävyä, niin luonnonkynnellä käytettäväksi kuin rakennekynsien koristeluunkin. Aristicin geelilakat kestävät kynsissä jopa 3-4 viikkoa ilman lohkeilua, chippailuja tai värin kuoriutumista oikein kohdeltuina. Meiltä löytyy vaihtoehtoja jokaiselle kynsityypille. HUOM! Emme huolla akryylikynsiä.

Kestolakkaus on ohut lakkaus joka sopii lyhyisiin kynsiin, se sopii myös pitkiin mutta silloin omankynnen tulisi olla kestävempi luonnostaan.

Geelilakkaus on hiukan paksumpi kuin kestolakkaus se antaa kynnelle enemmän tukea.

Oman kynnen vahvitus tehdään rakennegeelillä omalle kynnelle jolloin ei lisätä pituutta, eikä kynnellä ole entuudestaan geeliä. Emme suosittele lyhyisin kynsiin. Tämän huolto on nimellä rakennekynnet huolto.

Rakennekynsissä kynteen rakennetaan lisäpituutta rakennegeelillä. Tämä on ainut tekniikka jolla saa pituuden samantien kynnelle. 

KOTIHOITO-OHJEET

  • Käy huolloissa säännöllisesti (2-4 viikon välein)
  • Pysyvyyttä edistääkseen kotikäyttöön laadukasta kynsiöljyä kynsiin ja kynsinauhoille. (Suosituksemme on Dadi oil)
  • Älä käytä kynsiä työkaluina.
  • Älä nypi kynsiä tai kynsinauhoja.Käytä asetonitonta kynsilakanpoistoainetta.
  • Älä pure kynsiä. Älä naputa kynsillä toistuvasti kovia pintoja.
  • Älä viilaa kasvavaa kynttä itse.Käytä hanskoja siivotessa ja tiskatessa pesuaineilla.

IBX korjaa ja suojaa

IBX SYSTEM, ainutlaatuinen maailmassa.

Varsinkin täällä pohjolassa lämpötilojen vaihtelu, pakkanen ja käsien toistuva pesu kuivattaa ja aiheuttaa liuskottumista ja muita ongelmia kynsissä. Myös toistuva geeli/kestolakkojen poistaminen ja vaihtaminen saattaa rasittaa luonnonkynttä ja aiheuttaa niiden kuivumista, lohkeilua ja liuskottumista. Siksi meidänkin hoitolassamme on käytössä IBX SYSTEM!

IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää merkistä riippumatta kaikkien kestolakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.

IBX ennen&jälkeen kuvia kynsistä ympäri maailman.

Kysy lisää juuri sinulle sopivasta vaihtoehdosta, ja unohda kynsihuolet!

Ota yhteyttä!