Hiuspalvelut miehille ja naisille

Parturi-kampaajamme tarjoavat monipuolisesti hiuspalvelut, jotka räätälöidään juuri sinulle sopiviksi. Palvelu tarjontaan kuuluu värjäykset, leikkaukset, tehohoidot (myös olaplex ja Brazilian bondbuilder), kampaukset, hiustenpidennykset, sekä ripsien- ja kulmienvärjäykset. Haluamme tarjota asiakkaillemme yksilöllistä palvelua vahvalla ammattitaidolla!

Meille Putiikissa on tärkeää hiusten hyvinvointi ja siksi tarjoamme laadukkaita pesu- hoito- ja muotoilutuotteita. Tuotesarjoista meiltä löytyy Kevin Murphy, Vitality´s, Joico, Living proof ja BP care.

Värjäykset toteutamme Kc luximalla, Optimalla,sekä kotimaisella Simsensido värisarjalla. SensiDO on hajusteeton hiusväri, joka on kehitetty yhteistyössä alamme parhaiden ammattilaisten ja kemistien kanssa ja ne tarjoavat loputtomasti vaihtoehtoja soveltaa yksilöllisiä väritoteutuksia. Lisäksi erilaisia vaihtoehtoja löytyy suoravareissä, joita käytetään värikkäimpien hiusten toteutukseen. 

Hiustenpidennykset teemme laadukkailla BP Hairin hiusmateriaaleilla, joista vaihtoehtoina on perus- ja slaavihius. 

Palveluistamme löydät myös Olaplexin. Olaplex moninkertaistaa hiuksissa olevia rikkisidoksia ja linkittää yhteen rikkoutuneita rikkisiltoja. Olaplex on ainut aine, joka todella pystyy tähän. Olaplex estää hiusten vahingoittumista kemiallisten käsittelyjen aikana ja korjaa jo syntyneitä vaurioita samalla vahvistaen hiuksia.

Ota yhteyttä!