Hiuspalvelut miehille ja naisille

Parturi-kampaajamme tarjoavat monipuolisesti hiuspalvelut, jotka räätälöidään juuri sinulle sopiviksi. Palvelu tarjontaan kuuluu värjäykset, leikkaukset, tehohoidot (myös olaplex), kampaukset, hiustenpidennykset, sekä ripsien- ja kulmienvärjäykset. Haluamme tarjota asiakkaillemme yksilöllistä palvelua vahvalla ammattitaidolla!

Meille Putiikissa on tärkeää hiusten hyvinvointi ja siksi tarjoamme laadukkaita pesu- hoito- ja muotoilutuotteita. Tuotesarjoista meiltä löytyy Kevin Murphy, Vitality´s ja Fanola (No-yellow shampoo).

Värjäykset toteutamme kotimaisella Simsensido värisarjalla. SensiDO on hajusteeton hiusväri, joka on kehitetty yhteistyössä alamme parhaiden ammattilaisten ja kemistien kanssa ja ne tarjoavat loputtomasti vaihtoehtoja soveltaa yksilöllisiä väritoteutuksia.

Hiustenpidennykset teemme laadukkailla BP Hairin hiusmateriaaleilla.

Palveluistamme löydät myös Olaplexin. Olaplex moninkertaistaa hiuksissa olevia rikkisidoksia ja linkittää yhteen rikkoutuneita rikkisiltoja. Olaplex on ainut aine, joka todella pystyy tähän. Olaplex estää hiusten vahingoittumista kemiallisten käsittelyjen aikana ja korjaa jo syntyneitä vaurioita samalla vahvistaen hiuksia.

Ota yhteyttä!