Ripsien kestotaivutus

YUMI Lashes on uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman irto-osia. Kaikki käsittelyssä käytettävät tuotteet on kehitelty erityisesti terveyttä silmällä pitäen. Myös taivutuksessa käytettävä liima on allergiatestattu, vesiliukoinen, tuoksuton ja ärsytystä aiheuttamaton.

Ripsien kestotaivutus on loistava, turvallinen sekä luonnollisempi vaihtoehto ripsienpidennyksille. Ripset taivutetaan ylöspäin koko pituudelta, joka korostaa silmiesi luonnollista kauneutta ja pituutta. Taivutus sisältää ripsien kestovärjäyksen ja samalla on mahdollisuus saada kestoväriä myös kulmakarvoihin.

Taivutus poistuu pikkuhiljaa ripsien uusiutumisen myötä. Käsittely voidaan uusia vasta kun ripset ovat täysin uusiutuneet. Ripset ovat täysin uusiutuneet 8-12viikon kuluttua käsittelystä.

Huoletonta ja helppoa! Käsittelyn jälkeen ripsiä ei tulisi kastella eikä kosketella vuorokauteen. Myös saunaa sekä solariumia tulee välttää vähintään vuorokauden. Tämän jälkeen voit huolettomasti nauttia ripsistäsi. Jos haluat kestovärjäyksestä huolimatta käyttä ripsiväriä niin voit näin tehdä!

Raskaana oleville tai imettäjille hoitoa ei suositella tehtäväksi.

 

Ota yhteyttä!