Klassiset ripsienpidennykset

Klassississa ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan yksi kuitu yhteen luonnonripseen. Yhteen silmään mahtuu n. 50-100 ripseä. Koska ripset liimataan omiin ripsiin, on hyvä muistaa, ettei kuituripsiä voi kiinnittää enempää kuin mitä on omia ripsiä. Pidennys pysyy kauniina sitä pidempään, mitä hellemmin niitä kohtelee. Ripsiä on saatavilla erilaisilla paksuuksilla, pituuksilla, kaarevuuksilla ja väreillä, joten pidennyksestä saa hyvin luonnollisen tai näyttävän, juuri niin kuin sinä haluat.

Volyymiripsienpidennykset

Volyymiripset eroavat klassisista pidennyksistä siinä, että yksittäisten kuitijen sijaan luonnonripseen liimataan 3-6 kuidun ripsiviuhka. Volyymiripsissä käytettävät kuidut ovat humattavasti kevyempiä ja pehmeämpiä kuin klassiset kuidut.

Volyymiripsistä saa nimestään huolimatta myös todella luonnolliset. Tähän vaikuttaa käytettyjen kuitujen määrä. Kuitujen määrää lisäämällä saa ripsienpidennyksistä tehtyä myös todella näyttävät, mikäli luonnonripset ovat luonnostaan vahvat.

Jokaisen asiakkaamme ripset luodaan yksilöllisesti suunniteltuna asiakkaan silmän muuodon sekä luonnonripsien mukaan. Asiakkaan toiveet mahdollisimman hyvin tietenkin täyttäen.

KOTIHOITO-OHJEET RIPSIPIDENNYKSISSÄ:

  • Vältä hikoilua ja ripsien kastelua 24h laitosta, sillä liima ei ole täysin kuivunut.
  • Vältä saunomista 48h laitosta.
  • Puhdista ripsesi huolellisesti ripsienpidennyksille tarkoitetulla puhdistusaineella (ostettavissa meiltä). Pudistusaineen tulee olla öljytön. Pelkkä vesi ei riitä puhdistamaan kaikkea likaa mm. hikeä, meikinjäämiä ja muita ilmasta tarttuvia epäpuhtauksia. PUHTAAT PIDENNYKSET PYSYVÄT PIDEMPÄÄN!
  • Harjaa ripsesi vähintään kerran päivässä.
  • Älä hankaa silmiäsi, älä nypi tai vetele ripsiä.
  • Älä käytä ripsiväirä. Nestemäinen eyeliner on helposti haastava puhdistaa.
  • Älä käytä ripsentaivuttimia.
Ota yhteyttä!