Suihkurusketus

Ei ole parempaa tapaa kohottaa itsetuntoa, kuin upea rusketus ja niin hehkeä iho, että tunnet hehkuvasi sisältäpäin. Moroccon Tan avulla pystyt saavuttamaan juuri tuon tunteen – sinun ei tarvitse enää altistaa ihoasi haitalliselle UV-säteille ottamalla aurinkoa. Saavuta tämä luonnollisen näköinen rusketus ja terve hehku, ilman terveysriskejä. Moroccon Tan rusketusaineet sisältävät dihydroksiasetonia, joka tunnetaan useimmin lyhenteellä DHA. DHA on sokeripohjainen aine, joka ei sisällä mitään mahdollisesti haitallisia kemikaaleja. Aine ei sisällä alkoholia, joten se ei kuivata ihoa. Moroccon tania on rikastettu luonnollisilla hoitoaineilla, kuten esim. Aloe Veralla ja saksanpähkinäkuori-uuttella, joka mahdollistaa välittömän rusketuksen. Kesto noin viikon.

Ennen rusketusta

Kuori ihosi kokonaan tai käytä karheaa sientä. Kiinnitä erityisesti huomiota kuiviin alueisiin, kuten nilkkoihin, polviin ja kyynärpäihin, joihin kuolleita ihosoluja usein kerääntyy. Käytä kevyttä kosteusvoidetta, joka ei ole öljyinen. Halutessasi vahaa/höylää ihokarvat vähintään 24 tuntia ennen käsittelyä antaaksesi ihohuokosille aikaa rauhoittua ja sulkeutua, jotta rusketusaineiden ei kerry avonaisiin ihohuokosiin.

Rusketuksen jälkeen

Suosittelemme käsittelyn jälkeen tummia, väljiä vaatteita. Sillä kireät tai tiukat vaatteet voivat hankautua ihoa vasten ja näin vaikuttaa lopullisen rusketuksen tasaisuuteen. Älä peseydy ainakaan 4 tuntiin. Jotta rusketus ehtisi kehittyä täysin, suosittelemme odottamaan 4-8 tuntia. Värin voi antaa vaikuttaa myös yön yli. Suihkun/kylpemisen jälkeen, kuivaa iho taputtamalla pyyhkeellä, älä hankaa! Levitä kosteusvoidetta aamuin ja illoin pitääksesi rusketuksesi ja ihosi hyvässä kunnossa.

Suosittelemme ihotestin tekemistä 24 tuntia ennen käsittelyä. Näin varmistat, että ihosi ei ole herkkä tuotteille.

Ota yhteyttä!